BREXIT: Απογοήτευση Εργατικών από τις συνομιλίες με την κυβέρνηση

BREXIT: Απογοήτευση Εργατικών από τις συνομιλίες με την κυβέρνηση

«Απογοητευμένοι» δηλώνουν οι Εργατικοί της βρετανικής αντιπολίτευσης από τις μέχρι τώρα συνομιλίες με την κυβέρνηση για μία κοινά αποδεκτή λύση στο Brexit.

Μετά από την τρίτη ημέρα επαφών, ανακοίνωση του κόμματος του Τζέρεμι Κόρμπιν κατηγορεί την κυβέρνηση της Τερέζα Μέι ότι «δεν έχει προσφέρει πραγματικές αλλαγές ή συμβιβασμούς».

«Προτρέπουμε την πρωθυπουργό να προτείνει αληθινές αλλαγές στη συμφωνία της σε μια προσπάθεια να βρεθεί μια εναλλακτική που μπορεί να κερδίσει υποστήριξη στο κοινοβούλιο και να ενώσει τη χώρα», σημειώνει η κομματική ανακοίνωση.

Νωρίτερα κυβερνητικές πηγές σημείωναν ότι αν οι Εργατικοί επιμείνουν στο επιβεβαιωτικό δημοψήφισμα επί της οποίας τελικής συμφωνίας του Brexit, τότε οι συνομιλίες θα καταρρεύσουν.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE