Η απόφαση της Γενικής συνέλευσης των πρωταθλημάτων για την πρόθεση της UEFA να γίνονται Σαββατοκυρίακο αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ

Η απόφαση της Γενικής συνέλευσης των πρωταθλημάτων για την πρόθεση της UEFA να γίνονται Σαββατοκυρίακο αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ

Η πρόθεση των UEFA και ECA (Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων) υπό τις ευλογίες του προέδρου της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο, να διεξάγονται μερικά ματς του Champions League το Σάββατο και την Κυριακή φαίνεται ότι συναντά σθεναρή αντίσταση.

Η Γενική συνέλευση των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων (συμμετείχε και η ελληνική SuperLeague), η οποία διεξήχθη στη Λισαβόνα 4 και 5 Απριλίου, τάχθηκε ομόφωνα κόντρα στο συγκεκριμένο πλάνο. Ο πρόεδρος του πρωταθλήματος Πορτογαλίας – η οποία φιλοξένησε τη συνεδρίαση – και πρώην διεθνής διαιτητής, Πέδρο Προένσα, εξέφρασε ξεκάθαρα την αντίθετη άποψη.

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να τεθεί θέμα να διεξαχθούν ματς το Σαββατοκύριακο. Αυτές οι ημέρες είναι ζωτικές για την ανάπτυξη των εθνικών πρωταθλημάτων. Ακόμη και η δοκιμή δεν θα ωφελούσε σε κάτι. Είμαστε κάθετοι εναντίον», υποστήριξε ο Πέδρο Προένσα.

Το αρχικό πλάνο των UEFA και ΕCA είναι να διεξαχθούν κάποια ματς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης το Σάββατο και την Κυριακή, αντίθετα αναμετρήσεις των εγχώριων πρωταθλημάτων να μεταφερθούν μεσοβδόμαδα.

Πηγή: www.sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό Συμβούλιο αυτή την Τετάρτη αναμένεται να κατατεθούν οι προτάσεις των αρμόδιων Υπουργείων σε σχέση με τις αποζημιώσεις όσων έχουν επηρεαστεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE