Φοιτητές του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου συμμετέχουν σε Επιστημονικές Ημερίδες στις Βρυξέλλες

Φοιτητές του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου συμμετέχουν σε Επιστημονικές Ημερίδες στις Βρυξέλλες

Φοιτητές του Πανεπιστημίου Νεάπολις που εδρεύει στην Πάφο, έπειτα από εγκρίσεις των οικείων Οργάνων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της Επιτροπής, της Επιτροπής Περιφερειών, της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής, του PARLEMENTARIUM, του Σπιτιού της Ευρώπης, άλλων Διεθνών Οργανισμών, ΟΤΑΝ, κ.ά., έλαβαν για πολλοστή φορά με ιδιαίτερη επιτυχία μέρος σε σειρά προγραμματισμένων Επιστημονικών Ημερίδων επί Ευρωπαϊκών θεμάτων που πραγματοποιήθηκαν στις Βρυξέλλες από 26 έως 29 Μαρτίου 2019.

Εισηγητές στις ανωτέρω Ημερίδες ήταν Ανώτατα Κοινοτικά Στελέχη, Διπλωμάτες, Καθηγητές Πανεπιστημίων, Ανώτατα Διοικητικά Στελέχη, επικεφαλής Εθνικών Αντιπροσωπειών, κ.ά.


Την συνολική διαδικασία συντόνισε ο εμπνευστής του εγχειρήματος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Νεάπολις Κωνσταντίνος ΓΕ. Αθανασόπουλος.


Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Νεάπολις κατά την παραμονή τους σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης των Βρυξελλών, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν και γνωρίσουν τα αξιοθέατα της πόλης, την βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου ULB, μουσεία, εκκλησίες, κ.ά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE