Ιμάμογλου: «Στις 18,742 ψήφους η διαφορά με Γιλντιρίμ μέχρι στιγμής»

Ιμάμογλου: «Στις 18,742 ψήφους η διαφορά με Γιλντιρίμ μέχρι στιγμής»

Στις 18, 742 ψήφους είναι η διαφορά μέχρι στιγμής μεταξύ του υποψηφίου της αντιπολίτευσης Εκρέμ Ιμάμογλου με τον ανθυποψήφιό του, Μπιναλί Γιλντιρίμ, υποψήφιο του κυβερνητικού συνασπισμού στην Κωνσταντινούπολη, όπως ο Ιμάμογλου δήλωσε στο αντιπολιτευτικό κανάλι FOX TV.

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου είπε ότι μέχρι στιγμής έχει ολοκληρωθεί η επανακαταμέτρηση 199, 652 άκυρων ψηφοδελτίων σε 17 συνοικίες της Κωνσταντινούπολης και απομένουν άλλες 198 χιλιάδες άκυρες ψήφοι για να επανακαταμετρηθούν.

Με την επανακαταμέτρηση μέχρι στιγμής έχουν προστεθεί 785 ψήφοι στον ίδιο και 2184 στον Μπιναλί Γιλντιρίμ, ανέφερε ο Εκρέμ Ιμάμογλου.

Όπως είπε, αυτή τη βδομάδα πρέπει να ολοκληρωθεί η επανακαταμέτρηση, προσθέτοντας ότι η εκτίμησή του είναι ότι το αποτέλεσμα θα είναι τελικά γύρω στις 18 με 20 χιλιάδες διαφορά υπέρ του.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Αμπντουλχαμίντ Γκιουλ είπε ότι “αυτός που θα κερδίσει δεν είναι εκείνος που φωνάζει πιο πολύ αλλά εκείνος που έχει δίκιο”, προσθέτοντας πως τη διαδικασία την ελέγχει το Ανώτατο Συμβούλιο Εκλογών το οποίο έχει όλη την εξουσία.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό: «Δύσκολο έργο» η η διαλεύκανση των αιτιών - Τη Δευτέρα η παράδοση του πορίσματος

Φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό: «Δύσκολο έργο» η η διαλεύκανση των αιτιών - Τη Δευτέρα η παράδοση του πορίσματος

Εντατικές είναι οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού γύρω από τα αίτια της φωτιάς που ξέσπασε στην οικία της πενταμελής οικογένειας, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE