ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τους κυνηγούσαν με μαχαίρια στην παλιά πόλη – Δύο νεαροί τραυματίες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τους κυνηγούσαν με μαχαίρια στην παλιά πόλη – Δύο νεαροί τραυματίες

Συμπλοκή με μαχαιρώματα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 04/04 στην παλιά Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό έλαβε χώρα επί της οδού Άρεως στο κέντρο της Λευκωσίας, γύρω στις 16:00 το απόγευμα της Πέμπτης 04/04.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία έλαβε πληροφορία ως αριθμός ατόμων, πιθανόν αλλοδαποί, κυνηγούσαν άλλα πρόσωπα επί της συγκεκριμένης οδού με μαχαίρια, πιθανόν αλλοδαποί επίσης.

Άμεσα μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου εντοπίστηκαν δυο άνδρες τραυματισμένοι.

Ένας 22χρονος και ένας 27χρονος από τη Νιγηρία.

Ο 22χρονος έφερε τραύματα στην κοιλιακή χώρα και ο 27χρονος στα χέρια.

Οι δυο άνδρες μεταφέρθηκαν εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και κρατήθηκαν για νοσηλεία.

Όπως πληροφορούμαστε, οι δυο άνδρες φέρουν θλαστικά τραύματα.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για το περιστατικό, ενώ διερευνώνται τα αδικήματα του τραυματισμού, μαχαιροφορίας και οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE