Β’ Κατηγορία: Κρίσιμες μάχες σε Μακάρειο, Δασάκι και Τσίρειο!

Β’ Κατηγορία: Κρίσιμες μάχες σε Μακάρειο, Δασάκι και Τσίρειο!

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 26ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία και οι βαθμολογικές εκκρεμότητες θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν, καθώς απομένουν μόνο πέντε αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπακός θα αντιμετωπίσει στην Αθηαίνου τον Οθέλλο. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 και με τη στήριξη της ΚΟΠ θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου νίκησε με 2-1 ο Ολυμπιακός.

Ο δεύτερος της κατάταξης Εθνικός Άχνας την ίδια ώρα θα φιλοξενήσει την ΠΑΕΕΚ. Στον πρώτο γύρο ο Εθνικός επικράτησε με 2-0.

Στις 19:00 στο Τσίρειο Στάδιο ο τρίτος της κατάταξης Άρης θα αντιμετωπίσει την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1.

Δείτε εδώ την αναλυτική βαθμολογία:
https://www.cfa.com.cy/Gr/competitions/7946282

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

Με γρήγορους ρυθμούς επιχειρεί να δώσει το στίγμα της, η νέα μεταβατική Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, ανοίγοντας από νωρίς έναν κύκλο πολιτικών επαφών, που κάθε άλλο παρά τυχαίος μπορεί να θεωρηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE