Νίκησε το Πόρτλαντ το Ντιτροιτ

Νίκησε το Πόρτλαντ το Ντιτροιτ

Η ομάδα του Ντάλας δεν θύμισε το ανταγωνιστικό πρόσωπο που έβγαζε στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος και ηττήθηκε με κατεβασμένα τα χέρια από τους γηπεδούχους.

 Οι Μπλέιζερς είχαν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού μετά το πρώτο δωδεκάλεπτο και δεν άφησαν τους Μάβερικς να επανακάμψουν. Double double για Όλντριτζ (17π., 12ρ.) και Μπατούμ (15π., 12ρ.).

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ σημείωσε 14 πόντους, μάζεψε 6 ριμπάουντ και έδωσε 6 ασίστ.  Από την πλευρά των ηττημένων κανένας δεν κατάφερε να ξεχωρίσει με την εμφάνισή του. Πάντως, τέσσερις παίκτες των Μάβερικς είχαν διψήφιο αριθμό πόντων: ο Έλις (12π.), ο Σουντεμάιρ (12π.), ο Νοβίτσκι (10π.) και ο Ρόντο (10π.), ενώ ο Τσάντλερ κατέβασε 14 ριμπάουντ.

Τα δωδεκάλεπτα: 23-17, 36-40, 47-61, 75-94. 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δίνει μάχη 24χρονος μετά από σοβαρό τροχαίο: Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και ανατράπηκε

Δίνει μάχη 24χρονος μετά από σοβαρό τροχαίο: Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και ανατράπηκε

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 24χρονος μοτοσικλετιστής, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε χθες βράδυ στην επαρχία Αμμοχώστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE