Νίκησε το Πόρτλαντ το Ντιτροιτ

Νίκησε το Πόρτλαντ το Ντιτροιτ

Η ομάδα του Ντάλας δεν θύμισε το ανταγωνιστικό πρόσωπο που έβγαζε στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος και ηττήθηκε με κατεβασμένα τα χέρια από τους γηπεδούχους.

 Οι Μπλέιζερς είχαν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού μετά το πρώτο δωδεκάλεπτο και δεν άφησαν τους Μάβερικς να επανακάμψουν. Double double για Όλντριτζ (17π., 12ρ.) και Μπατούμ (15π., 12ρ.).

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ σημείωσε 14 πόντους, μάζεψε 6 ριμπάουντ και έδωσε 6 ασίστ.  Από την πλευρά των ηττημένων κανένας δεν κατάφερε να ξεχωρίσει με την εμφάνισή του. Πάντως, τέσσερις παίκτες των Μάβερικς είχαν διψήφιο αριθμό πόντων: ο Έλις (12π.), ο Σουντεμάιρ (12π.), ο Νοβίτσκι (10π.) και ο Ρόντο (10π.), ενώ ο Τσάντλερ κατέβασε 14 ριμπάουντ.

Τα δωδεκάλεπτα: 23-17, 36-40, 47-61, 75-94. 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE