Έκλεισε και ανακοινώθηκε ο Μπαντιμπαγκα – Like από δύο πρώην Ομονοιάτες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Έκλεισε και ανακοινώθηκε ο Μπαντιμπαγκα – Like από δύο πρώην Ομονοιάτες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ένας πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, ο Zίγκι Μπατιμπανγκά βρήκε νέα ποδοσφαιρική… στέγη στο Καζακστάν και συγκερκιμένα στην Ορτάμπασι.

Ο Κονγκολέζος ποδοσφαιριστής μάλιστα φρόντισε να το «ανεβάσει» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο «ποστάρισμα» του μεσοεπιθετικού που πέρασε από το νησί μας τη σεζόν 2015-16, έκαναν like άλλοι δύο πρώην ποδοσφαιριστές των πρασίνων.

Ο λόγος για τον Ρενάτο Μαργκάσα και τον Μαρίν Όρσουλιτς, όπως μπορείτε να δείτε και στην πιο κάτω φωτογραφία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE