Τρομερή ατάκα σε Πίτι για την… ηλικία του στο ΑΕΚ-Λαμία!

Τρομερή ατάκα σε Πίτι για την… ηλικία του στο ΑΕΚ-Λαμία!

Τρομερό σκηνικό χθες στο ΟΑΚΑ, στο περιθώριο της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, με τον Μανόλο Χιμένεθ να εγκωμιάζει τον Φρανσίσκο Πίτι.

Η τηλεοπτική κάμερα συνέλαβε τους δυο τους να έχουν θερμό εναγκαλισμό στο περιθώριο του ματς. Παρότι δεν έχουν συνεργαστεί ποτέ, έχουν βρεθεί αρκετές φορές ως αντίπαλοι στην Ισπανία, ενώ γνωρίζονται και από την κοινή τους θητεία στην Ελλάδα.

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός της «Ένωσης» εκτιμά απεριόριστα το ταλέντο του έμπειρου μεσοεπιθετικού της Λαμίας, το οποίο ξεχωρίζει ακόμα κι αν έχει φτάσει στα 38 του χρόνια.

«Είσαι σίγουρα 38 ετών;», φέρεται να είπε ο Χιμένεθ αστειευόμενος στον Πίτι, ο οποίος πέρασε χθες στο χορτάρι του Ολυμπιακού Σταδίου στο 69ο λεπτό, στη θέση του Μάρκο Μπλάζιτς.

Πηγή: lamiaole.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE