Η Ομόνοια νίκησε την ΑΕΚ στα πέναλτι και θα αντιμετωπίσει το ΑΠΟΕΛ στον τελικό του Πρωταθλήματος!

Η Ομόνοια νίκησε την ΑΕΚ στα πέναλτι και θα αντιμετωπίσει το ΑΠΟΕΛ στον τελικό του Πρωταθλήματος!

Η Ομόνοια Λευκωσίας απέκλεισε απόψε την ΑΕΚ Λάρνακας μετά από συναρπαστικό αγώνα και θα αντιμετωπίσει το ΑΠΟΕΛ στον τελικό του Πρωταθλήματος Futsal.

Οι δύο ομάδες μετά το ισόπαλο 3-3 στην κανονική διάρκεια του αγώνα, οδηγήθηκαν στην παράταση, όπου παρέμεινε το 3-3 και ο νικητής αναδείχτηκε μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι.

Η Ομόνοια επικράτησε με 4-3 και έκλεισε θέση για τον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει το ΑΠΟΕΛ.

Η Ομόνοια νίκησε στον πρώτο αγώνα κατάταξης με 4-2 και η ΑΕΚ με 6-2 στον αγώνα που ακολούθησε στη Λάρνακα και έτσι κρίθηκαν όλα απόψε στη Λευκωσία, στο τρίτο μεταξύ τους ραντεβού.

Όπως είναι γνωστό, Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ θα συναντηθούν και στον τελικό του Κυπέλλου Futsal.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE