Κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών, για οφειλες σε πρώην ποδοφαιριστή της…

Κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών, για οφειλες σε πρώην ποδοφαιριστή της…

Η Κέρκυρα κινδυνεύει με αφαίρεση 3 βαθμών, για οφειλές στον πρώην παίκτη της Βλάντιμιρ Ντιμιτρόφσκι.

Σε μπελάδες έχει μπει η Κέρκυρα, καθώς απειλείται με αφαίρεση 3 βαθμών λόγω οφειλών στον Βλάντιμιρ Ντιμιτρόφσκι, έπειτα από απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Ο Ντιμιτρόφσκι αγωνίστηκε δύο χρονιές στους «Φαίακες» (2014-15, 2016-17), ενώ πέρσι αγωνιζόταν στη Δόξα Δράμας.

Αναλυτικά η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται την αίτηση του Vladimir Dimitrovski του Vlatko, επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης η αίτηση Α.Ο. Κασσιόπη ΠΑΕ. την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 38/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 63/2018 τελεσίδικης απόφασης του Δικαστηρίου αυτού, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Πηγή: fosonline.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» εξέφρασαν αρμόδιες πηγές την Τετάρτη σε σχέση με το αποτέλεσμα της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό υπό τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σημειώνοντας όμως την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς να συζητήσει για τα θέματα που εκκρεμούν όσον αφορά στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης αλλά και για περισσότερη πρόοδο σχετικά με την όλη διαδικασία.