ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Δέκα νεκροί μετά από απόπειρα ληστείας τραπεζών στην Βραζιλία

ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Δέκα νεκροί μετά από απόπειρα ληστείας τραπεζών στην Βραζιλία

Τουλάχιστον 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά την διάρκεια οδομαχιών ανάμεσα σε επίδοξους ληστές τραπεζών και αστυνομικών στην Βραζιλία.


Το επεισόδιο άρχισε τα ξημερώματα της Πέμπτης 4/4, όταν περίπου 25 εγκληματίες επιχείρησαν να τοποθετήσουν εκρηκτικούς μηχανισμούς σε ATM δύο τραπεζών, στα περίχωρα του Σάου Πάουλου, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Ακολούθησε κυνηγητό μέσα στην κωμόπολη Γκουαραρέμα, η οποία κατέληξε σε αιματηρή ανταλλαγή πυροβολισμών.

Δεν είναι σαφές εάν όλοι οι νεκροί είναι ύποπτοι κακοποιοί. Η Αστυνομία ανέφερε πως στα θύματα δεν περιλαμβάνονται ένστολοι.

Κάποια από τα μέλη της συμμορίας εξακολουθούν να αναζητούνται.

Μετά την μάχη οι αστυνομικοί κατάσχεσαν έντεκα όπλα, ανάμεσά τους τέσσερα πιστόλια, εκρηκτικά και αλεξίσφαιρα γιλέκα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE