Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, μετά την ολοκλήρωση των ερευνών του ΤΑΕ Λευκωσίας δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε που να συνδέει τον 27χρονο Α.Π.με τον θάνατο του 35χρονου Εμμανουήλ Μαλιακρουδάκη."/>
Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports Socialista lifenewscy ARJ Radio

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΘΑΝΑΤΟΣ 35ΧΡΟΝΟΥ: Απαλλάσσεται από την ανθρωποκτονία ο 27χρονος Α.Π. με το σπίτι-φρούριο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

04.04.2019
15:26
Αστυνομικό Ρεπορτάζ

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, μετά την ολοκλήρωση των ερευνών του ΤΑΕ Λευκωσίας δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε που να συνδέει τον 27χρονο Α.Π.με τον θάνατο του 35χρονου Εμμανουήλ Μαλιακρουδάκη.

Της Γεωργίας Παππούτα

Εναντίον του 27χρονου (γνωστός στις Αρχές) είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για υπόθεση ανθρωποκτονίας, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία προμήθευε νεαρούς με ουσίες.  

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει σε προηγούμενο δημοσίευμα, υπήρξε μαρτυρία ότι ο 27χρονος εξέφρασε σε φιλικά του πρόσωπα ανησυχίες για τον θάνατο του 35χρονου, λόγω χρήσης ναρκωτικών και συγκεκριμένα ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα στη σύριγγα που βρέθηκε δίπλα από τον Μαλλιαρουδάκη, να υπάρχουν αποτυπώματα και DNA του 27χρονου, καθώς ο ίδιος φέρεται να του την προμήθευσε. 

Μάλιστα, το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 35χρονος, ο οποίος έφερε σημάδια χρόνιας χρήσης ναρκωτικών ουσιών, ήταν κοντά στην οικία- φρούριο του 27χρονου. 

Ωστόσο, όπως πληροφορούμαστε, μετά τις απαιτούμενες επιστημονικές εξετάσεις δεν έχει προκύψει τίποτα που να συνδέεται με το DNA του 27χρονου και ως εκ τούτου έχει ανασταλεί η κατηγορία ανθρωποκτονίας εναντίον του.  

Υπενθυμίζουμε ότι ο 27χρονος συνελήφθη μετά από συντονισμένη επιχείρηση στην οικία - φρούριο του στην Ανθούπολη, όπως είχε αποκαλύψει το  ThemaOnline. Η επιχείρηση διενεργήθηκε γύρω στις 12:30 το μεσημέρι της Πέμπτης (28/2) στη Λευκωσία, κατά την οποία συμμετείχαν μέλη του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας, της Πυροσβεστικής, του κλάδου Κύνων, και του Τμήματος Τεχνολογικής Ανάπτυξης.

 

Η οικία του 27χρονου ήταν σαν φρούριο, κάτι που επισημάνθηκε και σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν από τα Μ.Μ.Ε, αφού τον Ιούλιο του 2016 ο Α.Π. είχε καταφέρει να θέσει υπό ομηρία μέλος της αστυνομικής δύναμης. Όπως γράφαμε στις 24/07/2016, «σε κάποια στιγμή ο συλληφθείς άρπαξε έναν αστυνομικό και έκλεισε αυτόματα την πόρτα της οικίας, κρατώντας τον ως όμηρο. Εδώ να σημειώσουμε ότι ο συλληφθείς έχει πόρτες ασφαλείας στο σπίτι του που κλείνουν αυτόματα». 

Κατά την επιχείρηση της Αστυνομίας στην οικία του εντοπίστηκαν περίπου 70 γραμμάρια άσπρης ουσίας που μοιάζει με κοκαΐνη, 68 γραμμάρια κάνναβης, 5 χειροποίητα τσιγάρα με βιομηχανοποιημένο καπνό αναμεμειγμένο με κάνναβη, το χρηματικό ποσό των €10,134, αριθμό χρυσών κοσμημάτων, κινητά τηλέφωνα, ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή, μεγάλο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, 3 μηχανές καταμέτρησης χαρτονομισμάτων και νομισμάτων, ζυγαριές ακριβείας και συσκευές επικοινωνίας. 

Ο 27χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, αντιμέτωπος με κατηγορίες που αφορούν την παράνομη κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.