Φωνές και στη Βουλή κατά Χάρη Γεωργιάδη – Ζητούν την παραίτηση του

Φωνές και στη Βουλή κατά Χάρη Γεωργιάδη – Ζητούν την παραίτηση του

Παραίτηση του Υπουργού Οικονομικών ζήτησαν οι Πρόεδροι του ΔΗΚΟ, του Κινήματος Οικολόγων Γιώργος Περδίκης, του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου, και η ανεξάρτητη Βουλευτής Άννα Θεολόγου, κατά τη συζήτηση του πορίσματος της Ερευνητικής Επιτροπής για τον Συνεργατισμό από την Ολομέλεια της Βουλής.

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ εξέφρασε την άποψη ότι προκύπτουν πολιτικές ευθύνες από το πόρισμα, παρατηρώντας ότι οι πολιτικές ευθύνες δεν καταλογίζονται αλλά αναλαμβάνονται
 
Να αξιοποιηθεί το πόρισμα, ζήτησε ο Βουλευτής της Αλληλεγγύης Μιχάλης Γιωργάλλας που παρατήρησε πως ο Υπουργός Οικονομικών φέρει ευθύνη, προσθέτοντας ότι το πόρισμα πρέπει να γίνει εργαλείο διόρθωσης και όχι πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE