ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκρή 12χρονη που κατανάλωσε χάπια της γιαγιάς της -'Σε αγαπώ γιαγιά' -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκρή 12χρονη που κατανάλωσε χάπια της γιαγιάς της -'Σε αγαπώ γιαγιά' -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017 στην Αγγλία με θύμα μια 12χρονη μαθήτρια. Το τραγικό περιστατικό οδηγήθηκε ενώπιον του θανατικού ανακριτή την Τετάρτη 3 Απριλίου.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία ήταν 13 Σεπτεμβρίου του 2017 όταν η 12χρονη Kaitlin Clegg άφησε την τελευταία της πνοή στο ύπνο της, ενώ βρισκόταν στο σπίτι της γιαγιάς της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που ακούστηκαν ενώπιον του Δικαστή η μικρή το τελευταίο διάστημα αισθανόταν έντονη αδυναμία και παραπονιόταν για πόνους στα χέρια και τους αγκώνες. Εξαιτίας της αδιαθεσίας της συχνά απουσίαζε από το σχολείο, κάτι που έγινε και τη μέρα του θανάτου της.

Πήγε για να διανυκτερεύσει στη γιαγιά της, όταν η 12χρονη ένιωσε και πάλι έντονους πόνους, οδηγώντας την να πάρει τα αναλγητικά χάπια της γιαγιάς της από το τραπεζάκι και κρυφά της να καταναλώσει άγνωστο αριθμό αυτών.

Το βράδυ η Margaret Crook, γιαγιά της ανήλικης το πέρασε πάνω από το προσκεφάλι της, αφού η Kaitlin πονούσε, ενώ σε κάποια φάση αποκοιμήθηκε, με την γιαγιά να της παίρνει τη θερμοκρασία και να την αφήνει να ξεκουραστεί, με την μικρή να της λέει: «Σε αγαπώ γιαγιά».

Αυτά ήταν και τα τελευταία λόγια της 12χρονη που το πρωί εντοπίστηκε νεκρή.

Ο πατέρας της ανέφερε ότι είχε περάσει κάποιες μέρες με την κόρη του χωρίς η μικρή να παραπονεθεί ότι υποφέρει, ενώ η μητέρα της γνώριζε για το πρόβλημα υγεία της Κaitlin τα οποία αντιμετώπιζε με φαρμακευτική αγωγή από γιατρό.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της ανήλικης δεν εντόπισε οποιαδήποτε σοβαρή πάθηση και δήλωσε πως ο θάνατός της προήλθε από την κατανάλωση tramadol (τα αναλγητικά χάπια της γιαγιάς) τα οποία ήταν σε πολύ ψηλά επίπεδα στο αίμα της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE