ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκρή 12χρονη που κατανάλωσε χάπια της γιαγιάς της -'Σε αγαπώ γιαγιά' -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκρή 12χρονη που κατανάλωσε χάπια της γιαγιάς της -'Σε αγαπώ γιαγιά' -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017 στην Αγγλία με θύμα μια 12χρονη μαθήτρια. Το τραγικό περιστατικό οδηγήθηκε ενώπιον του θανατικού ανακριτή την Τετάρτη 3 Απριλίου.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία ήταν 13 Σεπτεμβρίου του 2017 όταν η 12χρονη Kaitlin Clegg άφησε την τελευταία της πνοή στο ύπνο της, ενώ βρισκόταν στο σπίτι της γιαγιάς της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που ακούστηκαν ενώπιον του Δικαστή η μικρή το τελευταίο διάστημα αισθανόταν έντονη αδυναμία και παραπονιόταν για πόνους στα χέρια και τους αγκώνες. Εξαιτίας της αδιαθεσίας της συχνά απουσίαζε από το σχολείο, κάτι που έγινε και τη μέρα του θανάτου της.

Πήγε για να διανυκτερεύσει στη γιαγιά της, όταν η 12χρονη ένιωσε και πάλι έντονους πόνους, οδηγώντας την να πάρει τα αναλγητικά χάπια της γιαγιάς της από το τραπεζάκι και κρυφά της να καταναλώσει άγνωστο αριθμό αυτών.

Το βράδυ η Margaret Crook, γιαγιά της ανήλικης το πέρασε πάνω από το προσκεφάλι της, αφού η Kaitlin πονούσε, ενώ σε κάποια φάση αποκοιμήθηκε, με την γιαγιά να της παίρνει τη θερμοκρασία και να την αφήνει να ξεκουραστεί, με την μικρή να της λέει: «Σε αγαπώ γιαγιά».

Αυτά ήταν και τα τελευταία λόγια της 12χρονη που το πρωί εντοπίστηκε νεκρή.

Ο πατέρας της ανέφερε ότι είχε περάσει κάποιες μέρες με την κόρη του χωρίς η μικρή να παραπονεθεί ότι υποφέρει, ενώ η μητέρα της γνώριζε για το πρόβλημα υγεία της Κaitlin τα οποία αντιμετώπιζε με φαρμακευτική αγωγή από γιατρό.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της ανήλικης δεν εντόπισε οποιαδήποτε σοβαρή πάθηση και δήλωσε πως ο θάνατός της προήλθε από την κατανάλωση tramadol (τα αναλγητικά χάπια της γιαγιάς) τα οποία ήταν σε πολύ ψηλά επίπεδα στο αίμα της.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Εντοπίστηκε η σορός του προέδρου του Ιράν, Εμπραίμ Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν αλλά και των υπόλοιπων επιβαινόντων στο ελικόπτερο Bell 212 που συνετρίβη την Κυριακή (19/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top