Νέος Ανώτατος Διευθυντής Διαχείρισης Κινδύνων της Ελληνικής Τράπεζας ο Δ. Αναγνωστόπουλος

Νέος Ανώτατος Διευθυντής Διαχείρισης Κινδύνων της Ελληνικής Τράπεζας ο Δ. Αναγνωστόπουλος

Ο Δημήτρης Αναγνωστόπουλος ανέλαβε την Τρίτη 2/4 καθήκοντα Ανώτατου Διευθυντή Διαχείρισης Κινδύνων της Ελληνικής Τράπεζας.

Σε ανακοίνωσή της, η Ελληνική Τράπεζα αναφέρει πως ο διορισμός του Δημήτρη  Αναγνωστόπουλου έχει εγκριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας, ενώ  εκκρεμούν εγκρίσεις από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου.
 
Ο κ. Αναγνωστόπουλος ήταν μέχρι πρότινος Group Chief Risk Officer στην Attica Bank, όπου ανάλαβε καθήκοντα το 2016.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Η υπόθεση της «Σάντη» φαίνεται να αποκτά διαστάσεις και εκτός Κύπρου. Η ιστοσελίδα Documento φιλοξενεί παρέμβαση του δημοσιογράφου Στέλιος Ορφανίδης, ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, ήταν το πρώτο πρόσωπο στο οποίο απευθύνθηκε η «Σάντη» προκειμένου να καταγγείλει περιστατικά βιασμού, καθώς και φερόμενη δράση κυκλώματος διαφθοράς στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE