ΠτΔ μετά το δείπνο με Γκουτέρες: «Ήταν μια ενδιαφέρουσα πρώτη συζήτηση» - Τι ακολουθεί σήμερα
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακάθησε στο δείπνο που παρέθεσε ο ΓΓ των ΗΕ στο πλαίσιο της δεύτερης διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό
Φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στην ομάδα «I Love Cyprus ΡΕ», δείχνει ένα ροζ όχημα, που κινείται στον δρόμο Δρομολαξιάς – Μενεού, να είναι φορτωμένο με άχυρο.
Όπως θα δείτε στην πιο κάτω φωτογραφία στο όχημα υπάρχει άχερο, από το πορτμπαγκάζ μέχρι και στην οροφή του.
Βεβαίως, η κίνηση αυτή του οδηγού, θεωρείται επικίνδυνη, τόσο για τον ίδιο που δεν έχει καθαρό οπτικό πεδίο, όσο και για τους υπόλοιπους οδηγούς που κινούνται στον δρόμο.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε οχήματα να μετατρέπονται σε... φορτηγά και να κινούνται υπερφορτωμένα στους δρόμους της Κύπρου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις