«ΑΔΙΚΗΣΕ» κι αυτόν στο ΠΕΝΑΛΤΙ Αναστασίου…

«ΑΔΙΚΗΣΕ» κι αυτόν στο ΠΕΝΑΛΤΙ Αναστασίου…

Φάνηκε δια γυμνού οφθαλμού από τα δημοσιογραφικά θεωρεία, ότι η ανατροπή του Αβραάμ από τον Ψύχα έγινε έξω από τη γραμμή της περιοχής.

Επιβεβαιώθηκε η… ματσαράγκα του Γιάννη Αναστασίου, από το πρώτο ριπλέι που έδειξε το κανάλι της Prime Tel.

Ήταν μάλιστα και πολύ κοντά στο σημείο που έγινε η φάση, διερωτόμαστε πως και έδωσε πέναλτι, αντί φάουλ έξω από την επανορθωτική.

Αδίκησε όχι μόνο τον Απόλλωνα στη φάση ο Αναστασίου, αλλά και τον 20χρονο επιθετικό Πέτρο Ψύχα. Του «τσάκισε» τη ψυχολογία του, αφού πέντε λεπτά νωρίτερα, είχε πετύχει το γκολ της ισοφάρισης.

Είχε κάμει ένα σοβαρό λάθος και στο πρώτο ημίχρονο ο διαιτητής, μη αποβάλλοντας τον Αβραάμ, αφού από την τηλεόραση φάνηκε καθαρά η κλωτσιά που «έριξε» σε παίχτη του Απόλλωνα.

Από πλευράς ΑΕΛ υπάρχει ισχυρισμός, ότι παίχτης των κυανολεύκων είχε… προκαλέσει τον Αβραάμ. Από την τηλεόραση δεν είδαμε οτιδήποτε.

Η φάση του πρώτου γκολ της ΑΕΛ, ήταν στην αρμοδιότητα φυσικά του βοηθού διαιτητή Κυριάκου Κυριάκου. Ήταν ελαφρώς πιο μπροστά ο Χουράδο, τη στιγμή που εκτέλεσε το φάουλ ο Ντα Σίλβα, όπως έδειξαν οι επαναληπτικές προβολές.

Αν λειτουργούσε στην Κύπρο το VAR, φυσικά δεν θα κάναμε αυτή τη συζήτηση σήμερα. Kαι για τα δυο τέρματα που… φωνάζουν στον Απόλλωνα.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Στην Κύπρο θα βρίσκεται εντός των επόμενων ημερών η Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία πιάνει αμέσως δουλειά, σε μια προσπάθεια, για ένα ουσιαστικό διάλογο με τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια δυναμική, μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE