ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη 19χρονη - Παραδέχτηκε κι άλλο αδίκημα στην κατάθεση

ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη 19χρονη - Παραδέχτηκε κι άλλο αδίκημα στην κατάθεση

Συνελήφθη την Τετάρτη (3/4) βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 19χρονη για υπόθεση κλοπής ενός κινητού τηλεφώνου και μιας ταμπλέτας.

Ανακρινόμενη, η 19χρονη, φέρεται να παραδέχθηκε και τη συμμετοχή της σε ληστεία περιπτέρου, που διαπράχθηκε στις 27/3/2019, στην επαρχία Λάρνακας. 

Θυμίζουμε ότι στις 27 Μαρτίου, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 59χρονο ιδιοκτήτη περιπτέρου στην επαρχία Λάρνακας ότι, γύρω στις 4.15 τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, εισήλθαν στο περίπτερό του δύο πρόσωπα τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Ο ένας από τους δύο δράστες, σύμφωνα με την καταγγελία, πρόταξε μαχαίρι με το οποίο ακινητοποίησε τον 59χρονο ενώ το δεύτερο πρόσωπο άνοιξε την ταμειακή μηχανή και πήρε από μέσα το χρηματικό ποσό των €480 και τράπηκαν σε φυγή. 

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσει

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.