ΛΕΜΕΣΟΣ: Μες την παρανομία 20χρονος οδηγός - Είχε και ουσίες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μες την παρανομία 20χρονος οδηγός - Είχε και ουσίες

Λίγο μετά τα μεσάνυκτα της Τετάρτης (3/4), μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος από τη Λεμεσό.

Κατά τον έλεγχο, εντός του αυτοκινήτου, εντοπίστηκε ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, βάρους 60.5 γραμμαρίων περίπου, μια ζυγαριά ακριβείας και μικρό χρηματικό ποσό.

Ο 20χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ από έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε, ότι οδηγούσε το αυτοκίνητό του, ενώ αυτό ήταν δηλωμένο ως ακινητοποιημένο, χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας και χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) και η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία για 30 ημέρες υπό όρους συμφώνησαν οι ΗΠΑ με το Κίεβο - Αναμένεται η ρωσική απάντηση

Κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία για 30 ημέρες υπό όρους συμφώνησαν οι ΗΠΑ με το Κίεβο - Αναμένεται η ρωσική απάντηση

Οι ΗΠΑ τερματίζουν την διακοπή στην ανταλλαγή πληροφοριών με την Ουκρανία και θα επαναλάβουν τη βοήθεια στον τομέα της ασφάλειας, έγινε γνωστό από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ μετά τη συνάντηση με την ουκρανική αντιπροσωπεία στη Σαουδική Αραβία.

BEST OF TOTHEMAONLINE