ΛΕΜΕΣΟΣ: Τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά στην ψησταριά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά στην ψησταριά

Από ηλεκτρικό πρόβλημα σε σύστημα φόρτισης ηλεκτρικών scooter φαίνεται να οφείλεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης (3/4) σε ψησταριά.

Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική, ώρα 22:22 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά στην ψησταριά στην οδό Μισιαούλη και Καβάζογλου στην Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 22:51.

Την ώρα έναρξης της πυρκαγιάς η ψησταριά ήταν κλειστή.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από ηλεκτρικά Scooter τα οποία βρίσκονταν αποθηκευμένα και φορτίζονταν εντός της ψησταριάς.

Από την πυρκαγιά 2 scooter υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές ενώ ζημιές έπαθε και το υπόλοιπο κατάστημα από το καπνό και την θερμότητα.

Μέτα από διερεύνηση η οποία πραγματοποιήθηκε επί τόπου σε συνεργασία με την Αστυνομία φαίνεται εκ πρώτης όψεως η πυρκαγιά να προκλήθηκε από ηλεκτρικό πρόβλημα στο σύστημα φόρτισης των ηλεκτρικών Scooter.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE