Ασταμάτητη παραμένει εντός των συνόρων η Παρί

Ασταμάτητη παραμένει εντός των συνόρων η Παρί

Ασταμάτητη παραμένει εντός των συνόρων η Παρί. Η σχεδόν βέβαιη πρωταθλήτρια Γαλλίας «καθάρισε» (3-0) τη Ναντ και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου. Έχασε πέναλτι ο Εμπαμπέ.

Έκανε check-in για τον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας η Παρί.

Η ομάδα του Τούχελ δεν την πάτησε όπως η Λιόν την Τρίτη, καθώς επικράτησε 3-0 της Ναντ και έκλεισε ραντεβού με τη Ρεν, όπου θα διεκδικήσει ακόμη έναν τίτλο τα τελευταία χρόνια.

Η πρόκριση ήταν «ανοιχτή» για 85’, αλλά στο φινάλε οι πρωτευουσιάνοι έδειξαν την ανωτερότητά τους και αποτελείωσαν τους φιλοξενούμενους, εκμεταλλευόμενοι και την κόκκινη (με δεύτερη κίτρινη) του Κουλιμπαλί. Τον δρόμο προς τη νίκη και τον τελικό έδειξε ο Μάρκο Βεράτι, ο οποίος με συρτό σουτ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ 29ο λεπτό.

Όλα έδειξαν ότι η πρωταθλήτρια πήγαινε για… Italian job, αφού και ο Εμπαμπέ έχασε πέναλτι (για χέρι του Παλουά), με τον Ταταρουσάνου να του λέει «όχι» στο 66ο λεπτό. Ωστόσο, ο Γάλλος επιθετικός πήρε το… αίμα του πίσω πέντε λεπτά πριν τα 90’, μετά το πέναλτι που κέρδισε έξυπνα ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος με πανέμορφο γκολ (ωραίο σκάψιμο) στις καθυστερήσεις έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE