Δεν τελείωσε το ντέρμπι στο futsal

Δεν τελείωσε το ντέρμπι στο futsal

Άδοξο τέλος είχε το ντέρμπι των αιωνίων στο futsal ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ . Ο αγώνας διακόπηκε στο τελευταίο λεπτό μετα από ρίψη αντικειμένων και ενώ το ΑΠΟΕΛ ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1

Στο α΄ ημίχρονο εξελίχθηκαν όλα ομαλά, όχι όμως και το β΄ μέρος. Στα αρχικά στάδια της επανάληψης είχαμε πεντάλεπτη διακοπή λόγω νερού που έπεσε από την εξέδρα. Στο 32΄ άνοιξε το σκορ το ΑΠΟΕΛ με τον Κουλουμπρή.

Στη συνέχεια είχαμε αρκετές διακοπές λόγω ρίψης νερού από την εξέδρα. Ο αγώνας επανάρχισε και στο 37΄ και η Ομονοια ισοφάρισε με πέναλτι του Πολυβίου. Στο 38΄ αποβλήθηκε ο Πολυβίου της Ομόνοιας με δεύτερη κίτρινη και ακολούθησε νέα διακοπή μετά από ρίψη αντικειμένων.

 Μετά από περίπου πέντε λεπτά ο αγώνας επανάρχισε και το ΑΠΟΕΛ πήρε ξανά προβάδισμα με γκολ του Τζόνι στο 39΄. Στη συνέχεια δέχθηκε κόκκινη κάρτα ο Σκαμπύλης από πλευράς Ομόνοιας και ακολούθησε ρίψη αντικειμένων. Οι διαιτητές πήγαν στα αποδυτήρια με την διακοπή αυτή την φορά να είναι οριστική.

Μετά το τέλος του αγώνα εκφράσθηκαν έντονα παράπονα από την Ομόνοια για την διαιτησία αλλά και για τις αποφάσεις που πήραν οι διαιτητές ειδικά για την διακοπή του αγώνα

Στα άλλα ματς

ΑΕΛ – Ανόρθωση 4-9

Αετός Σολέας– Δημητράκης Χριστοδούλου 3-5

ΑΕΚ Λάρνακας - Αραράτ 3-2

Πανίκος Θεοδοσίου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ -  Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ - Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Τον ρόλο της Κύπρου στην περιοχή, ως γέφυρας της Ευρώπης στο σταυροδρόμι Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής, εξήρε ο Βασιλιάς της Ολλανδίας Γουλιέλμος Αλέξανδρος, στη διάρκεια των κοινών δηλώσεων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, την Τρίτη, σημειώνοντας ότι η Κύπρος αντιλαμβάνεται τα προβλήματα και τα θέματα που προκύπτουν στην περιοχή αυτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE