Κέρδισε εύκολα η ΑΕΚ την ΕΘΑ στον δεύτερο αγώνα της σειράς

Κέρδισε εύκολα η ΑΕΚ την ΕΘΑ στον δεύτερο αγώνα της σειράς

Η Πετρολίνα ΑΕΚ ήταν η νικήτρια και στον δεύτερο αγώνα της σειράς για την ημιτελική φάση των πλέι οφ της ΟΠΑΠ Basket League, όπου επικράτησε στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία της ΕΘΑ με 92-76.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για τους «κιτρινοπράσινους» επί των «κιτρινόμαυρων», με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται ξανά το Σάββατο (6/4) στις 15:15 στο «Κίτιον» για το τρίτο παιχνίδι της σειράς. Η ομάδα που θα φτάσει στις τρεις νίκες θα προκριθεί στους τελικούς. Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Ιάκωβος Παντελή με 13 πόντους (2 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 3 ασσίστ).

Η ΑΕΚ ξεκίνησε πιο καλά το παιχνίδι και στο 4’ ήταν μπροστά με 13-0, ενώ με το τέλος της περιόδου η διαφορά πήγε στους 19 πόντους (29-10). Η ΕΘΑ ήταν βελτιωμένη στην συνέχεια, με την ΑΕΚ ωστόσο να διατηρεί το προβάδισμα της. Στο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά με 50-32.

Χωρίς μεγάλες διαφορές συνεχίστηκε ο αγώνας στο γ’ δεκάλεπτο, με τους Λαρνακείς να είναι καλύτεροι και να φέρνουν το σκορ στο 75-50. Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης το σκορ οδηγήθηκε στο 92-76.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10-29, 32-50, 50-75, 76-92

ΕΘΑ (Χάντι Ελχάτζ)

Πυρίλλης, Τόμας 4, Φλέμινγκς 24 (3), Ντέιβις 7 (1), Τζαβάρα 11, Παναγιώτου 4, Παπάμιχαηλ 15 (1), Χρίστου 5, Κάσινος 6 (2), Ιγκνατόφσκι, Γιάγκου.

Πετρολίνα ΑΕΚ (Δημήτρης Κουκούρης)

Κούνας 7 (1), Γκίμπσον 11 (1), Σκίφιτς 15 (3), Στιούαρντ 10 (2), Βερεμένκο 13, Γεωργίου, Μπιγκς 9, Σιζόπουλος 6 (2), Παντελή 13 (2), Μοτίτης, Ντουρέν 6, Μαντοβάνης 2

Από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Με την έκδοση τη Δευτέρα των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων αρχίζει μια πορεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε διαχρονικά, δήλωσε την Κυριακή το βράδυ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης, καλώντας τους πολίτες και όλους τους εμπλεκόμενους σε συνεργασία για εφαρμογή τους. Τα διατάγματα θα ανακοινωθούν στις 12 το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE