Τα είπαν Πουλλαΐδης και Ρόνι Λέβι για την αποζημίωση

Τα είπαν Πουλλαΐδης και Ρόνι Λέβι για την αποζημίωση

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα, η συνάντηση έγινε μεταξύ του μεγαλομετόχου της Ανόρθωσης, Χρήστου Πουλλαΐδη, με τον Ρόνι Λέβι, προκειμένου να βρεθεί λύση στο θέμα της αποζημίωσης του Ισραηλινού τεχνικού, στον οποίο η ομάδα της Αμμοχώστου οφείλει 405 χιλιάδες ευρώ.

Οι πληροφορίες λένε πως ακόμα δεν έχει επιτευχθεί γραπτή συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως οι επαφές είναι σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται σύντομα να προκύψει διακανονισμός, για να λήξει θετικά το όλο ζήτημα, χωρίς επιπτώσεις για την Ανόρθωση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE