LIFESTYLE

Τάμτα για πρόβλημα υγείας και Eurovision: «Αν δεν τα καταφέρω... δεν θα σπάσω το πόδι μου» - VIDEO

Τάμτα για πρόβλημα υγείας και Eurovision: «Αν δεν τα καταφέρω... δεν θα σπάσω το πόδι μου» - VIDEO

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, που ίσως την εμποδίσει να υλοποιήσει και κάποια σχέδια που έχει για την σκηνική της παρουσία στην Eurovision, μίλησε η Τάμπτα.

Η Τάμπτα, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Όλα καλά» και την δημοσιογράφο Νατάσα Κακούτση, αναφέρθηκε εκ νέου στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, εξηγώντας μάλιστα κάποιες λεπτομέρειες που μέχρι στιγμής δεν ήταν γνωστές.

Η τραγουδίστρια αρχικά τα έβαλε με την τύχη της και έδειξε την ενόχλησή της, διότι έτυχε να αντιμετωπίζει το εν λόγω πρόβλημα υγείας σε μια φάση της ζωής της που θα ήθελε να είναι καλά για να δώσει το 1000% του εαυτού της στην σκηνή της Eurovision.

Εξήγησε ότι προσπαθεί με κάθε τρόπο που υπάρχει να θεραπευτεί και να είναι έτοιμη σε ένα μήνα όταν θα πρέπει να ανέβει στην σκηνή του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού.

Η Νατάσα Κακούτση θέλησε να επιβεβαιώσει όσα λέγονται, ότι η Τάμτα δεν μπορεί να πατήσει κανονικά το δεξί της πόδι και ρώτησε την τραγουδίστρια αν θα εμφανιστεί στην σκηνή χωρίς τακούνια.

Η Τάμτα, απάντησε ότι θα βρεθεί λύση και στυλ για να βγει στην σκηνή, γιατί σίγουρα θα το κάνει. «Δεν το χάνω με τίποτα» είπε χαρακτηριστικά.

Όπως υπογράμμισε, έχει την ελπίδα ότι σε ένα μήνα θα μπορεί να σταθεί σε τακούνι, ωστόσο, αν δεν τα καταφέρει τελικά, γιατί είναι επικίνδυνο, λόγω του ότι «γυρνάει» το πόδι της, θα ήταν καλύτερα να μην το σπάσει, όπως είπε.  

Να σημειώσουμε ότι, η Τάμτα βρέθηκε σε εκδήλωση  που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (2/4) στο νέο εμπορικό κέντρο της Λευκωσίας, για παρουσίαση του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην φετινή Eurovision

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Κεντρικές Φυλακές: Εντοπίστηκαν μπάλες ποδοσφαίρου που είχαν μέσα κινητά - Φαίνεται να ρίχθηκαν από την νεκρή ζώνη

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Τρόμος στη Γαλλία: Αστυνομικοί σκότωσαν άνδρα που επιχείρησε να κάψει συναγωγή

Δημήτρης Σταρόβας: Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στο νοσοκομείο - Φίλοι και συγγενείς ανησυχούν



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top