Αγγελική: Αφήνει υπονοούμενα για τον παίκτη του ΑΠΟΕΛ για κέρατο – VIDEO

Αγγελική: Αφήνει υπονοούμενα για τον παίκτη του ΑΠΟΕΛ για κέρατο – VIDEO

«Με τον Σάββα χωρίσαμε εδώ και δύο μήνες….Δεν αντέδρασα ιδιαίτερα γιατί το γνώριζα εδώ και αρκετούς μήνες ότι είχαν σχέση».

Οι δηλώσεις της Ελληνίδας τραγουδίστριας στο περιοδικό ΟΚ και στην συνέντευξή της πρόκειται να σχολιαστούν έντονα σχετικά με τα όσα ανέφερε για τον πρώην σύντροφό της και πάικτης του ΑΠΟΕΛ, Σάββα Γκέντσογλου.

Όπως ανέφερε η Αγγελική Ηλιάδη έχει χωρίσει από τον Σάββα Γκέντσογλου εδώ και δύο μήνες, ενώ σε ερώτηση για το πώς αντέδρασε όταν διάβασε τα δημοσιεύματα που θέλουν τον ποδοσφαιριστή να έχει σχέση με την Βίκυ Κάβουρα, η Αγγελική Ηλιάδη απάντησε: «Δεν αντέδρασα ιδιαίτερα γιατί το γνώριζα εδώ και αρκετούς μήνες ότι είχαν σχέση».

Το σχόλιο της αυτό, όπως ήταν αναμενόμενο, συζητήθηκε έντονα για υπονοούμενα ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την νέα του σχέση πριν προλάβει να ολοκληρώσει την σχέση του με την ιδία.

Δείτε πιο κάτω σχετικό απόσπασμα:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE