Μαζουακού ο πρώτος στόχος της Γιουβέντους

Μαζουακού ο πρώτος στόχος της Γιουβέντους

Ο Αρτούρ Μαζουακού δεν είναι απλά στο στόχαστρο της Γιουβέντους, αλλά αποτελεί και τον πρώτο στόχο για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ιταλικό Τύπο ο αριστεροπόδαρος ακραίος αμυντικός του Ολυμπιακός είναι ο πρώτος στόχος της «μεγάλης κυρίας», η οποία ψάχνει τον… διάδοχο του Πατρίς Εβρά, ο οποίος περπατάει στα 34! Εκτός από τον Μαζουακού στη λίστα της Γιουβέντους βρίσκεται και ο Γκαγιά της Βαλένθια, αλλά είναι μία περίπτωση εξαιρετικά δύσκολη, αφού «πολιορκείται» από τη Ρεάλ και ομάδες της Premier League.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE