ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Όχημα προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα γεφυριού - Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Όχημα προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα γεφυριού - Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Δύο άτομα κατέληξαν στο νοσοκομείο, μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στον δρόμο Τροόδους λίγο πριν την μια τα ξημερώματα της Τετάρτης (3/4).  

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η ώρα 00:53 της Τετάρτης (3/4) λήφθηκε κλήση για τροχαίο ατύχημα στον δρόμο από Νικιτάρι προς Βυζακιά.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με ομάδα και όχημα διάσωσης.

Ένα μηχανοκίνητο όχημα μάρκας Mazda Familia προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα γεφυριού με αποτέλεσμα ο οδηγός να εγκλωβιστεί.

Έγινε χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων για τον απεγκλωβισμό του.

Ένα ακόμα άτομο το οποίο βρισκόταν στο ίδιο όχημα εξήλθε πριν την άφιξη της πυροσβεστικής.

Στα δύο άτομα αφού τους παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE