ΠΑΦΟΣ: Πιάστηκε να ξεθάβει ουσίες από οικόπεδο – Δεν κατάλαβε ότι παρακολουθείτο

ΠΑΦΟΣ: Πιάστηκε να ξεθάβει ουσίες από οικόπεδο – Δεν κατάλαβε ότι παρακολουθείτο

Στην σύλληψη 34χρονου προχώρησε η ΥΚΑΝ Πάφου, ο οποίος εντοπίστηκε να ξεθάβει ναρκωτικά από οικόπεδο, το βράδυ της Τρίτης (2/4).

Το βράδυ της Τρίτης (2/4) 34χρονος εθεάθη σε άδειο οικόπεδο στην βιομηχανική περιοχή Γεροσκήπου, που η ΥΚΑΝ Πάφου, είχε θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση.

Ο 34χρονος πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να ξεθάβει ποσότητα κάνναβης από το έδαφος του οικοπέδου.

Η ποσότητα κάνναβης που ξέθαψε ο 34χρονος ήταν ποσότητας 124γρ.

Στην κατοχή του 34χρονου εντοπίστηκαν και 380 ευρώ, ενώ ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε σχέση με την ποσότητα κάνναβης.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ, πραγματοποίησαν έρευνες τόσο στο όχημα του 34χρονου όσο και σε υποστατικά του, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πότε θα αποφασίσουν τα επόμενα βήματα για την ΑΤΑ οι συντεχνίες

Πότε θα αποφασίσουν τα επόμενα βήματα για την ΑΤΑ οι συντεχνίες

Τα επόμενα βήματά τους για τη διεκδίκηση της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής θα αποφασίσουν την 1η Σεπτεμβρίου οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, όπως είπε στο ΚΥΠΕ, η ΓΓ της ΠΕΟ, Σωτηρούλα Χαραλάμπους.