ΠΑΦΟΣ: Πιάστηκε να ξεθάβει ουσίες από οικόπεδο – Δεν κατάλαβε ότι παρακολουθείτο

ΠΑΦΟΣ: Πιάστηκε να ξεθάβει ουσίες από οικόπεδο – Δεν κατάλαβε ότι παρακολουθείτο

Στην σύλληψη 34χρονου προχώρησε η ΥΚΑΝ Πάφου, ο οποίος εντοπίστηκε να ξεθάβει ναρκωτικά από οικόπεδο, το βράδυ της Τρίτης (2/4).

Το βράδυ της Τρίτης (2/4) 34χρονος εθεάθη σε άδειο οικόπεδο στην βιομηχανική περιοχή Γεροσκήπου, που η ΥΚΑΝ Πάφου, είχε θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση.

Ο 34χρονος πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να ξεθάβει ποσότητα κάνναβης από το έδαφος του οικοπέδου.

Η ποσότητα κάνναβης που ξέθαψε ο 34χρονος ήταν ποσότητας 124γρ.

Στην κατοχή του 34χρονου εντοπίστηκαν και 380 ευρώ, ενώ ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε σχέση με την ποσότητα κάνναβης.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ, πραγματοποίησαν έρευνες τόσο στο όχημα του 34χρονου όσο και σε υποστατικά του, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.