ΠΑΦΟΣ: Πιάστηκε να ξεθάβει ουσίες από οικόπεδο – Δεν κατάλαβε ότι παρακολουθείτο

ΠΑΦΟΣ: Πιάστηκε να ξεθάβει ουσίες από οικόπεδο – Δεν κατάλαβε ότι παρακολουθείτο

Στην σύλληψη 34χρονου προχώρησε η ΥΚΑΝ Πάφου, ο οποίος εντοπίστηκε να ξεθάβει ναρκωτικά από οικόπεδο, το βράδυ της Τρίτης (2/4).

Το βράδυ της Τρίτης (2/4) 34χρονος εθεάθη σε άδειο οικόπεδο στην βιομηχανική περιοχή Γεροσκήπου, που η ΥΚΑΝ Πάφου, είχε θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση.

Ο 34χρονος πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να ξεθάβει ποσότητα κάνναβης από το έδαφος του οικοπέδου.

Η ποσότητα κάνναβης που ξέθαψε ο 34χρονος ήταν ποσότητας 124γρ.

Στην κατοχή του 34χρονου εντοπίστηκαν και 380 ευρώ, ενώ ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε σχέση με την ποσότητα κάνναβης.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ, πραγματοποίησαν έρευνες τόσο στο όχημα του 34χρονου όσο και σε υποστατικά του, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE