Σώθηκε η Μπαρτσελόνα στο ματς της δεκαετίας

Σώθηκε η Μπαρτσελόνα στο ματς της δεκαετίας

Σε ένα απίστωτο ματς με πολλές «ανατροπές και απίστευτο φινάλε, Βιγιαρεάλ και Μπαρτσελόνα ήρθαν ισόπαλες 4-3 στο «Στάδιο Κεράμικα» για την 30ή αγωνιστική της Primera Division.

Μετά από ένα απίθανο και εκπληκτικό ματς στο «Στάδιο Κεράμικα», Βιγιαρεάλ και Μπαρτσελόνα ήρθαν ισόπαλες 4-4 σε ένα εντυπωσιακό και τρελό φινάλε στις καθυστερήσεις, με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε να ισοφαρίζει στο 93’από 4-2 σε 4-4 για την 30ή αγωνιστική της Primera Divisιon και τις δύο ομάδες να αισθάνονται αδικημένες από το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι, οι μεν «μπλαουγκράνα» βρέθηκαν στο +8 από τη δεύτερη Ατλέτικο Μαδρίτης, την οποία υποδέχονται στο ερχόμενο Σάββατο στο μεγάλο ντέρμπι της 31ης αγωνιστικής, το δε «κίτρινο υποβρύχιο» έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία να ξεφύγει με περισσότερο από +2 από την επικίνδυνη ζώνη.

Η «Μπάρτσα» προηγήθηκε 0-2, στο 80’ βρέθηκε πίσω με 4-2, όμως με το φάουλ υ του Μέσι στο 85’, που είχε περάσει ως αλλαγή, και το σουτ του Σουάρες στο 93’ παρέμεινε αήττητη για 22ο ματς κόντρα στους Λεβαντίνους.

Τα άλλα αποτελέσματα της μέρας (2/4):

Ατλέτικο Μαδρίτης – Χιρόνα (2-0)

Εσπανιόλ – Χετάφε (1-1)

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.