ΛΑΡΝΑΚΑ: Μαθήτρια έστειλε στο Νοσοκομείο καθηγήτρια

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μαθήτρια έστειλε στο Νοσοκομείο καθηγήτρια

Ανήλικη μαθήτρια φέρεται να έσπρωξε καθηγήτρια σε σχολείο Μέσης Εκπαίδευσης στη Λάρνακα με αποτέλεσμα να φέρει μώλωπα στο μάτι.

 
Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι γύρω στις 10:30 το πρωί της Τρίτης 2/4 καθηγήτρια που διδάσκει σε σχολείο Μέσης Εκπαίδευσης στη Λάρνακα, μετέβη στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας και κατήγγειλε ότι μία ώρα προηγουμένως, δηλαδή στις 09.30, δέχθηκε επίθεση από ανήλικη μαθήτρια.
 
Σύμφωνα με την καταγγελία της καθηγήτριας, η μαθήτρια της επιτέθηκε την ώρα του διαλείμματος και την έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί.
 
Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία η καθηγήτρια, δεν επιθυμεί να διωχθεί ποινικά η μαθήτρια ωστόσο θέλει να της γίνουν συστάσεις.
 
Αρχικά η καθηγήτρια δεν ήθελε να επισκεφθεί το Νοσοκομείο ωστόσο τελικά μετέβη στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας και αφού εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς διαπιστώθηκε ότι έφερε μώλωπα στο μάτι.
 
Δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει για ποιο λόγο η ανήλικη μαθήτρια επιτέθηκε και έσπρωξε την εκπαιδευτικό.
 
Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων της ΑΔΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE