ΔΗΛΩΣΗ Ουζόχο για την κόκκινη και για το τι ΕΓΙΝΕ – «Κάποιος…»

ΔΗΛΩΣΗ Ουζόχο για την κόκκινη και για το τι ΕΓΙΝΕ – «Κάποιος…»

Ο Φράνσις Ουζόχο αποβλήθηκε στο παιχνίδι Ανόρθωση – Αλκή (1/4) και η επιστροφή του σημαδεύτηκε με τον χειρότερο τρόπο.

Ο Νιγηριανός τερματοφύλακας της Αμμοχωστιανής ομάδας μίλησε σε ξένη ιστοσελίδα και αναφέρθηκε στο περιστατικό όπου έφερε την κόκκινη κάρτα για τον ίδιο.

Συγκεκριμένα ο Ουζόχο είπε κατά λέξη πως «Οι οπαδοί της Αλκής ήταν από πίσω μου και ήταν πολύ αναστατωμένοι με εμένα επειδή πανηγύρισα το 2ο μας γκολ. Άρχισαν τα ρατσιστικά τραγούγια, κάποιος μου έφτυσε και εγώ σήκωσα το χέρι να ρωτήσω γιατί. Και πάλι μου έφτυσε το ίδιο πρόσωπο. Ξέρω πως δεν έπρεπε να απαντήσω και έπρεπε να ήμουν ψύχραιμος. Έχω μάθει από αυτό για το μέλλον».

Δείτε ΕΔΩ το δημοσίευμα!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ξεκινούμε από το μηδέν, αξιοποιείται το διαπραγματευτικό κεκτημένο» - Ποιο είναι το... κλειδί

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ξεκινούμε από το μηδέν, αξιοποιείται το διαπραγματευτικό κεκτημένο» - Ποιο είναι το... κλειδί

Έχουμε θετική ανακοίνωση που αφορά το γεγονός ότι όλοι έχουν αποδεχθεί τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης που δεν ήταν δεδομένη πριν έρθει ο ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE