Στην Κύπρο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η Τζέιν Χολ Λουτ, λέει ο Κυβ. Εκπρόσωπος

Στην Κύπρο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η Τζέιν Χολ Λουτ, λέει ο Κυβ. Εκπρόσωπος

Στην Κύπρο θα βρεθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (6-7/4) η Ειδική Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ Τζέιν Χολ Λουτ και θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της προσπάθειας συνομολόγησης των όρων εντολής για επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό.


Όπως αναφέρει σε ανάρτησή στο Twitter o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είχε πριν από λίγο τηλεφωνική επικοινωνία με την κ. Λουτ.

«Η κα Λουτ θα έρθει το Σάββατο στην Κύπρο και την Κυριακή θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο.  Συνέχεια της προσπάθειας για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων», καταλήγει ο κ. Προδρόμου.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.