Χρυστάλλα Γιωρκάτζη: Δεν υπήρχε κανένας άλλος τρόπος εκτός από το «κούρεμα» καταθέσεων

Χρυστάλλα Γιωρκάτζη: Δεν υπήρχε κανένας άλλος τρόπος εκτός από το «κούρεμα» καταθέσεων

«Έπρεπε να είχαμε λάβει τα μέτρα μας πολύ καιρό πριν να ληφθεί εκείνη η δύσκολη απόφασή», υπέδειξε

Απόλυτη και ξεκάθαρη στις τοποθετήσεις της εμφανίστηκε η διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας, Χρυστάλλα Γιωρκάτζη στην κοινή συνέντευξη τύπου με τον Μάριο Ντράγκι, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στη Λευκωσία.

Απαντώντας σε ερώτηση για τις αποφάσεις που λήφθηκαν το Μάρτιο του 2013 για την Κύπρο, η Διοικήτριας της Κεντρικής Τράπεζας  Χρυστάλλα Γιωρκάτζη είπε ότι αυτές οι αποφάσεις ήταν πάρα πολύ επώδυνες για τη χώρα και το λαό της, προσθέτοντας ότι υπό τις τότε συνθήκες δεν υπήρχε κανένας άλλος τρόπος.

Θα έπρεπε να είχαμε λάβει τα μέτρα μας πολύ καιρό πριν να ληφθεί εκείνη η δύσκολη απόφαση, υπέδειξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.