Κατεχόμενη Κερύνεια: Νεκρός στο σπίτι του εντοπίστηκε 67χρονος

Κατεχόμενη Κερύνεια: Νεκρός στο σπίτι του εντοπίστηκε 67χρονος

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στο κατεχόμενο χωρίο Βασίλεια από το θάνατο 67χρονου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στον τ/κ τύπο ήταν γύρω στις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 1ης Απριλίου όταν οι λεγόμενες αρχές του ψευδοκράτους εντόπισαν νεκρό στο σπίτι του τον 67χρονο Howord Melton Betteley.

Η σορός του μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο με τη σκηνή να αποκλείεται από την λεγόμενη αστυνομία όπου και κατά μετά τις έρευνες το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας φαντάζει απομακρυσμένο.

Η λεγόμενη αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες ώστε να διαφανεί τι "έσπρωξε" τον άτυχο άντρα στο θάνατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» στις 9 Νοεμβρίου η Τριμερής – Έρχεται Κύπρο η Ολγκίν

Κυπριακό: «Κλείδωσε» στις 9 Νοεμβρίου η Τριμερής – Έρχεται Κύπρο η Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Ερχουρμάν θα πραγματοποιήσουν εκ νέου συνάντηση την επόμενη εβδομάδα για να συνεχίσουν τις συζητήσεις τους, αναφέρει ανακοίνωση του ΟΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE