Γενικός Εισαγγελέας: «Συνεχίζονται οι συσκέψεις αναφορικά με το πόρισμα για το Συνεργατισμό»

Γενικός Εισαγγελέας: «Συνεχίζονται οι συσκέψεις αναφορικά με το πόρισμα για το Συνεργατισμό»

Συνεχίζονται οι συσκέψεις και αυτή την εβδομάδα σε ότι αφορά το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την κατάρρευση του Συνεργατικού Πιστωτικού Τομέα, είπε ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης, σε δηλώσεις του μετά το πέρας ημερίδας για παιδιά στο GC School of Careers, στη Λευκωσία.

Ερωτηθείς για το πόρισμα του Συνεργατισμού, ο κ. Κληρίδης είπε ότι συνεχίζονται οι συσκέψεις «και αυτή την εβδομάδα που μιλούμε από τους δύο τομείς που έχουν οριστεί, δηλαδή τον τομέα ποινικού δικαίου και τον τομέα του αστικού δικαίου, για ολοκλήρωση των εισηγήσεων ως προς την ύπαρξη κάποιων λόγων που θα μπορούσε να στοιχειοθετήσουν την καταχώρηση ενδεχόμενα ποινικών ή αστικών υποθέσεων στο δικαστήριο, με βάση τα ευρήματα της έκθεσης».

 «Υπάρχουν κάποια προκαταρκτικά συμπεράσματα, υπάρχουν και κάποιες εισηγήσεις, οι οποίες τυγχάνουν περαιτέρω επεξεργασίας», σημείωσε.

Σε ερώτηση πότε θα ανακοινωθούν αυτά τα συμπεράσματα και οι εισηγήσεις, ο κ. Κληρίδης είπε ότι μόλις ολοκληρωθούν, το συντομότερο δυνατό.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE