Μίλησε για τις προτάσεις – Αποκάλυψε την επαφή με άλλη μεγάλη Κυπριακή ομάδα

Μίλησε για τις προτάσεις – Αποκάλυψε την επαφή με άλλη μεγάλη Κυπριακή ομάδα

Δεν ηταν… παραμύθι οι πληροφορίες για επαφές του Σίλντενφελντ με την Ομόνοια, όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του στον Super Sport FM ο Κροάτης στόπερ της Ανόρθωσης, ο οποίος συμφώνησε τελικά να παραμείνει στην «Κυρία».

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στο ενδιαφέρον του «τριφυλλιού», είπε ότι:

«Είχα κάποιες προτάσεις και μεταξύ άλλων μίλησα και με την Ομόνοια. Ήμουν ικανοποιημένος όμως στην Ανόρθωση και γι΄ αυτό έμεινα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE