ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Αστυνομικός ο μοτοσικλετιστής που τραυματίστηκε – Σύγκρουση με όχημα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Αστυνομικός ο μοτοσικλετιστής που τραυματίστηκε – Σύγκρουση με όχημα

Μέλος της αστυνομικής δύναμης είναι ο μοτοσικλετιστής, ο οποίος τραυματίστηκε στο τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (2/4) στην περιοχή του Προεδρικού.

Θυμίζουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι της Τρίτης (2/4), στην περιοχή του Προεδρικού, πλησίον του ταχυδρομείου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του ThemaOnline, ο αστυνομικός τραυματίστηκε έπειτα από σύγκρουση της μοτοσικλέτας του με άλλο όχημα.

Στο σημείο έσπευσαν άλλα μέλη της Αστυνομίας, ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο για να μεταφέρει τον τραυματία αστυνομικό στο νοσοκομείο.

Στην περιοχή παρατηρείται αυξημένη τροχαία κίνηση, λόγω του ατυχήματος.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κάλεσαν τον Οδυσσέα να καταθέσει για τις αναφορές του - «Είμαι φυσικά πρόθυμος» η απάντησή του

Κάλεσαν τον Οδυσσέα να καταθέσει για τις αναφορές του - «Είμαι φυσικά πρόθυμος» η απάντησή του

Να προβεί σε γραπτή κατάθεση για όλα όσα δήλωσε δημοσίως ζήτησε ο Αρχηγός Αστυνομίας, από τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη, με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα και Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα.

BEST OF TOTHEMAONLINE