Καλεί σε διάλογο την ΕΜΕΛ το Υπουργείο Μεταφορών

Καλεί σε διάλογο την ΕΜΕΛ το Υπουργείο Μεταφορών

To Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων εκφράζει τη λύπη του για την απόφαση της Εταιρείας Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού (ΕΜΕΛ), να κατέλθει σε επ΄ αόριστο απεργία και την καλεί όπως προβεί άμεσα σε δεύτερες σκέψεις και επανέλθει σε διάλογο, με στόχο τη συνέχιση της παροχής των υπηρεσιών της.

Σημειώνει ότι «το περιεχόμενο της ανακοίνωσης  με ημερομηνία 1η Απριλίου 2019, που εξέδωσε η εταιρεία, για να αιτιολογήσει την απόφαση της, προκαλεί έκπληξη και δεν ανταποκρίνεται σε καμιά περίπτωση, στην πραγματικότητα».

Το Υπουργείο εκφράζει τις απολογίες του προς το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία που υφίσταται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Άλμα» καταγγελιών - Ο Οδυσσέας ανοίγει τον ασκό του Αιόλου - Οι αποκαλύψεις για το Ανώτατο και Προεδρικό

«Άλμα» καταγγελιών - Ο Οδυσσέας ανοίγει τον ασκό του Αιόλου - Οι αποκαλύψεις για το Ανώτατο και Προεδρικό

Πριν καλά-καλά συστήσει το νέο κίνημα ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με αφορμή τις δηλώσεις του στις «ΑΙΧΜΕΣ», ότι στενός συνεργάτης του Προέδρου της Δημοκρατίας, είχε πει σε πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του κ. Μιχαηλίδη, ότι η απόφαση που θα εξέδιδε το Ανώτατο Δικαστήριο, θα ήταν ομόφωνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE