ΛΕΜΕΣΟΣ: Τους έπιασαν να «ξαφρίζουν οικοδομή – Προσπάθησαν να διαφύγουν

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τους έπιασαν να «ξαφρίζουν οικοδομή – Προσπάθησαν να διαφύγουν

Στην αυτόφωρη σύλληψη δύο προσώπων, για παράνομη κατοχή περιουσίας, προχώρησε τα ξημερώματα της Τρίτης 02/04 η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.20π.μ. της Τρίτης, μηχανοκίνητο περίπολο της Αστυνομίας, εντόπισε αυτοκίνητο, να εξέρχεται με σβηστά φώτα, από ανεγειρόμενη οικοδομή στη Λεμεσό.

Μόλις ο οδηγός του εν λόγω οχήματος, αντιλήφθηκε το περίπολο της Αστυνομίας, ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει.
Τα μέλη της Αστυνομίας ακολούθησαν το όχημα και κατάφεραν να το ανακόψουν σε κοντινή απόσταση.

Από έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι του οχήματος επέβαιναν δύο πρόσωπα, ηλικίας 49 και 48 ετών, ενώ στο χώρο μεταφοράς φορτίων του οχήματος, υπήρχε ποσότητα οικοδομικού σιδήρου.

Ερωτούμενοι για το πώς περιήλθε στην κατοχή τους η ποσότητα σιδήρου, οι δύο άνδρες δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις με αποτέλεσμα να συλληφθούν και να τεθούν υπό κράτηση.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» εξέφρασαν αρμόδιες πηγές την Τετάρτη σε σχέση με το αποτέλεσμα της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό υπό τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σημειώνοντας όμως την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς να συζητήσει για τα θέματα που εκκρεμούν όσον αφορά στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης αλλά και για περισσότερη πρόοδο σχετικά με την όλη διαδικασία.