Γιατί ΟΧΙ ο 38άρης Βύντρα…

Γιατί ΟΧΙ ο 38άρης Βύντρα…

Το ρεπορτάζ λέει, ότι, θα γίνει συζήτηση και με τον Λούκα Βύντρα, για το ενδεχόμενο να μείνει την επόμενη χρονιά στην Ομόνοια. 

Έγινε 38 χρόνων πριν δυο μήνες, ο Ελλαδίτης πρώην διεθνής αμυντικός.

Από τη στιγμή που ο παίχτης δεν… μοιάζει με «ηλικιωμένο» μέσα στο γήπεδο, γιατί να μην του προσφέρουν νέο συμβόλαιο (θα είναι πολύ κάτω οι απολαβές του, απ αυτές που έχει η τρέχουσα σύμβαση).

Κι ο ίδιος ο Βύντρα, αν τελικά μείνει, δεν περιμένει ότι θα ξεκινά η ενδεκάδα απ αυτόν, αλλά θα είναι χρήσιμη η παρουσία του και σε άλλα ζητήματα.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προεδρία ΚΔ: «Η παρούσα κατάσταση δεν είναι το μέλλον της Κύπρου»

Προεδρία ΚΔ: «Η παρούσα κατάσταση δεν είναι το μέλλον της Κύπρου»

Η παρούσα κατάσταση πραγμάτων δεν είναι και δεν μπορεί να αποτελέσει το μέλλον της Κύπρου, αναφέρει η Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ανάρτηση για τα 51 χρόνια από τη β’ φάση της τουρκικής εισβολής, σημειώνοντας ότι η δικαίωση θα έρθει μόνο μέσω της συνολικής επίλυσης του Κυπριακού.