ΛΕΜΕΣΟΣ: Στάχτες έγινε σκάφος - Φαίνεται να του έβαλαν φωτιά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στάχτες έγινε σκάφος - Φαίνεται να του έβαλαν φωτιά

Σκάφος που ήταν ακινητοποιημένο στην περιοχή Ομονοίας, τυλίχθηκε στις φλόγες τα ξημερώματα της Τρίτης (2/4).

Η ώρα 01:07 τα ξημερώματα λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά σε σκάφος (βάρκα 13 ποδών) στην οδό Πυγμαλίωνος, στη Λεμεσό, έξω από οικία 65χρονου.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Μονοβόλικου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 01:30.

Η βάρκα βρισκόταν σε ανοικτό χώρο (χωράφι).

Από την πυρκαγιά η βάρκα έπαθε εκτεταμένες ζημιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκ πρώτης φωτιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα.

Ωστόσο, τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σε συνεργασία της Πυροσβεστικής με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE