Ο Απόλλωνας επέστρεψε

Ο Απόλλωνας επέστρεψε

Ανώτερος ο Απόλλωνας Σμύρνης επικράτησε με 3-1 των Χανιών και πήρε με πανηγυρικό τρόπο την πρόκριση για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Τεράστια επιτυχία για την Ελαφρά Ταξιαρχία που ήταν καλύτερη κυρίως στο Β’ ημίχρονο.  Ο Ανγκούλο άνοιξε το σκορ στο 40’ για τον Απόλλωνα και ισοφάρισε για τα Χανιά τρία λεπτά αργότερα ο Κρητικός. Ο Φαρινόλα στο 59’ και ο Σουάνης στο 66’ διαμόρφωσαν το τελικό 3-1. Τα Χανιά ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές αφού αποβλήθηκε Παπουτσογιαννόπουλος στο 82’.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.