«Ο Ουζόχο συνεχίζει να απασχολεί για όλους τους λάθος λόγους… Η πρώτη του και η… περίεργη»

«Ο Ουζόχο συνεχίζει να απασχολεί για όλους τους λάθος λόγους… Η πρώτη του και η… περίεργη»

Δημοσίευμα στη Νιγηρία αναφέρεται στην αποβολή του τερματοφύλακα της Ανόρθωσης, Φράνσις Ουζόχο, στο παιχνίδι με την Αλκή Ορόκλινη.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο τερματοφύλακας των Σούπερ Αετών, Φράνσις Ουζόχο συνεχίζει να απασχολεί τα πρωτοσέλιδα για όλους τους λάθος λόγους στην Κύπρο, με την τελευταία να αφορά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο παιχνίδι μεταξύ της Ανόρθωσης και της Αλκής.

Ήταν το πρώτο του παιχνίδι με την Ανόρθωση μετά το πολύκροτο σκάνδαλο με το δελτίο υγείας του, που τον έκανε να χάσει έξι συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος.

Ο Ουζόχο δέχθηκε την πρώτη κόκκινη κάρτα στην καριέρα του μετά από 23 λεπτά για απρεπή χειρονομία λίγο μετά που η Ανόρθωση πέτυχε το δεύτερο της γκολ.

Ο διαιτητής ενημερώθηκε ότι ο Νιγηριανός έκανε μια χειρονομία προς τους οπαδούς της Αλκής. Ο 20χρονος Ουζόχο δέχθηκε 4 κίτρινες σε 37 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι το σημερινό παιχνίδι στο “Αντώνης Παπαδόπουλος.

Ο Ουζόχο δέχθηκε μια κίτρινη σε 13 ματς με τους Σούπερ Αετούς, μια περίεργη κίτρινη κάρτα στο 47′ σε ένα ματς απέναντη στη Λιβύη τον περασμένο Οκτώβριο για το African Cup of Nations».

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα

Διαβάστε επίσης: 

Τι έγινε στο 22ο λεπτό και δέχθηκε την ΚΟΚΚΙΝΗ ο Ουζόχο

Η Ανόρθωση σκόραρε και ο Ουζόχο αποβλήθηκε – Τι έγινε

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE