Προέκυψε εξέλιξη με τον πρώην παίκτη της Ανόρθωσης

Προέκυψε εξέλιξη με τον πρώην παίκτη της Ανόρθωσης

Το 2014 ήρθε δανεικός από την Μπριζ στην Ανόρθωση ο Λετονός επιθετικός, Βαλέρι Σαμπάλα.

Από το 2017 ήταν στο δυναμικό της Πολωνικής ομάδας Podbeskidzie Bielsko-Biała.

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι,

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Podbeskidzie η Πολωνική ομάδα δεν αποφάσισε να ενεργοποιήσει τη ρήτρα επέκτασης σύμβασης που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Αυτό δεν κλείνει το δρόμο για περαιτέρω συνομιλίες για την παράταση της σύμβασης, αλλά με όρους άλλους από εκείνους που περιέχονται στην τρέχουσα σύμβαση, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του συλλόγου Podbeskidzie.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE