Ο Παναθηναϊκός για την «Dream Team»

Ο Παναθηναϊκός για την «Dream Team»

Ο ορισμός του διαιτητή Μάνταλου στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ φέρνει την αντίδραση των «πράσινων».

Ο Παναθηναϊκός και στο παρελθόν έχει εκφράσει αρκετά παράπονα για τον διαιτητή από την Καβάλα, αφού το όνομα του έχει εμπλακεί και στα όσα είχαν κυκλοφορήσει στην υπόθεση των «στημένων» αγώνων το 2011.

Ο Μάνταλος μάλιστα, είχε βρεθεί στο στόχαστρο κι επίσημης ανακοίνωσης του Παναθηναϊκού. Εκτός του ρέφερι, όμως, οι «πράσινοι» έχουν έντονες αντιρρήσεις και για τους βοηθούς Καρατζίκα και Καραβασίλη, αλλά και για τον 4ο διαιτητή της αναμέτρησης, που δεν είναι άλλος από τον Θανάση Γιάχο από τη Χίο! Αξίζει να σημειωθεί πως οι Γιάχος, Μάνταλος και Καρατζίκας ήταν στη… διαιτητική σύνθεση του τελικού του 2013 μεταξύ Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακού όπου τα είχαν κάνει… μαντάρα ολοσχερώς!

Έτσι, στον Παναθηναϊκό στο άκουσμα του ορισμού της διαιτητής τριάδας αλλά και του τέταρτου ρέφερι, σχολίασαν δεικτικά «Dream Team»!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τρίτος χρόνος διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι προκλήσεις και το δύσκολο περιβάλλον στις σχέσεις με τα συγκυβερνώντα κόμματα

Τρίτος χρόνος διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι προκλήσεις και το δύσκολο περιβάλλον στις σχέσεις με τα συγκυβερνώντα κόμματα

Στις 28 Φεβρουαρίου συμπληρώθηκαν δύο χρόνια αφότου ανέλαβε τα ηνία του κράτους, ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Με το σύνθημα τότε, για πάταξη της διαφθοράς, τη διαφάνεια και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, διαπραγματεύεται με ένα ποικίλο και δύσκολο πολιτικό σκηνικό, έχοντας να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις, από τη λύση του κυπριακού, μέχρι τις οικονομικές δυσκολίες και τις περιβαλλοντικές ανησυχίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE