Δείτε πώς είναι σήμερα ο ηθοποιός του «Ιησού από την Ναζαρέτ»-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δείτε πώς είναι σήμερα ο ηθοποιός του «Ιησού από την Ναζαρέτ»-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με όση ειλικρίνεια κι αν απαντήσεις, θα δυσκολευτείς να μετρήσεις πόσα χρόνια ακριβώς βλέπεις σε επανάληψη τον Ιησού από την Ναζαρέτ, κάθε χρόνο στην μικρή οθόνη.

Και σίγουρα δεν φαντάζεσαι πως φέτος συμπληρώθηκαν 42 ολόκληρα χρόνια από την πρώτη προβολή της σειράς λίγω επεισοδίων που περιγράφουν την ζωή και τα πάθη του Ιησού.

Κι ενώ διανύουμε τη Σαρακοστή και μας χωρίζει ένας περίπου μήνας από το Πάσχα, θυμόμαστε την πρώτη προβολή του Ιησού στις 27 Μαρτίου 1977 από το Ιταλικό κανάλι RAI 1.

Τα γυρίσματα της σειράς ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 1975 και ολοκληρώθηκαν τον Μάιο του 1976 και έγιναν στο Μαρόκο και την Τυνησία ενώ ψυχή της μίνι σειράς που καθιερώθηκε στην συνείδηση των Χριστιανών σε όλον τον κόσμο ήταν ο Ιταλός σκηνοθέτης Φράνκο Τζεφιρέλι και φυσικά ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Ιησού, Robert Powell.

Για τον Powell που σήμερα είναι 74 ετών, υπάρχει μερίδα του ελληνικού πληθυσμού που έχει πιστέψει στις δεισιδαιμονίες που ακολούθησαν τον ηθοποιό, λέγοντας πως επειδή ταυτίστηκε τόσο με την εικόνα του Ιησού τελικά αυτοκτόνησε. Κι όμως ο Powell ζει και βασιλεύει, είναι ακόμα παντρεμένος και ερωτευμένος με την σύζυγό του Babs και είναι πατέρας δύο παιδιών.

Δες τις φωτογραφίες του παρακάτω!

queen.gr

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.