ΤΡΑΓΩΔΙΑ - ΜΑΤΙ: Πήρε εξιτήριο 8 μήνες μετά - Συγκλονίζει γυναίκα που κάηκε αλλά επέζησε - VIDEO

ΤΡΑΓΩΔΙΑ - ΜΑΤΙ: Πήρε εξιτήριο 8 μήνες μετά - Συγκλονίζει γυναίκα που κάηκε αλλά επέζησε - VIDEO

Εξιτήριο μετά από 8 μήνες πήρε από το νοσοκομείο η Πηνελόπη Κωνσταντάκη, η τελευταία από τους μεγαλο-εγκαυματίες της τραγωδίας στο Μάτι.

Η κυρία Κωνσταντάκη έδωσε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή κόντρα σε όσους δεν το πίστευαν.

«Εχω έναν μεγάλο θυμό μέσα μου», είπε η κυρία Κωνσταντάκη στο Open.

«Εκανα 4 ή 5 χειρουργεία όπου είχα πολλούς πόνους. Ηταν φοβερό, δεν μπορεί να φανταστεί κανείς. Επεφταν τα κουκουνάρια στους ώμους και στα πόδια μου γιατί φορούσα βερμούδα και αμάνικο και μου έχουν καταστρέψει τα χέρια και τα πόδια. Πήγα στην εντατική στο Θριάσιο. Στο Θριάσιο πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές, με περίμεναν από μέρα σε μέρα», συμπλήρωσε, δείχνοντας τα εγκαύματα από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, στο κορμί της και μεταδίδοντας το μήνυμα πως «ο άνθρωπος πρέπει να ελπίζει και να προσπαθεί, να μην εγκαταλείπει. Μου είπαν οι γιατροί ότι κατέρριψα κάθε ιατρικό δεδομένο».

«Είπα στον αδερφό μου, να με αφήσουν να πεθάνω, όμως ήθελε να μου δώσει κι άλλη ευκαιρία κι έζησα. Εμεινα 8 μήνες στο νοσοκομείο, τους 6 σε καταστολή στην εντατική», προσθέτει.

Συγγενής της αναφέρει: «Μας έλεγαν "πηγαίνετε στη Ραφήνα να βρείτε τάφο". Την είχαν τελειωμένη τη γυναίκα».

Για τις εφιαλτικές ώρες την ημέρα της φωτιάς στο Μάτι, η κυρία Κωνσταντακάκη τονίζει:

«Βγήκα στο δημόσιο δρόμο και μου είπε η Πυροσβεστική ''δεν μπορείτε να κυκλοφορείτε μόνη σας". Εν τω μεταξύ, είδα έναν νεκρό πεσμένο δίπλα μου. Εκείνη την ώρα, περνούσε ένας γείτονας και με πήγε στη Ραφήνα, ήμουν σε κακό χάλι και με άφησε σε μια καφετέρια. Περίμενα μια ώρα, παραλίγο να λιποθυμήσω. Δεν υπήρχαν ασθενοφόρα γιατί όλα τα ασθενοφόρα είχαν πάει στο λιμάνι».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE